Portretfotografie

In de studio of op de uitgekozen locatie legt de fotograaf het moment vast waarin het 'mooiste' zichtbaar wordt.

Een professioneel (familie)portret zegt alles. Een betaalbaar cadeau met mooie foto's voor ouders, grootouders, voor je partner of gewoon voor jezelf. Een wissel van kleding of accessoires is mogelijk. Met de professionele windmachine maken we uitdagende glamourfoto's met verschillende lichtopstellingen en achtergronden. In de studio is een desk ingericht voor visagie of boek een shoot met een professionele visagiste of makeup artist. Ook je favoriete huisdier is welkom bij Studio JIJ.

Familieportret

Als gezin of in familieverband leggen we mooie beelden vast in diverse samenstellingen. "You name it!" Niets is ons te gek en neem je favoriete outfit & accessoires mee.

Glamourshoot

Of je nu alleen komt of met een meidengroep, wij zorgen voor top glamourfoto's. De windmachine geeft een glossy glamourlook. Neem je visagiebox mee om met professioneel wandlicht aan de slag te gaan.

Huisdier

Studio JIJ verwelkomt je favoriete huisdier niet alleen op dierendag! Het hele jaar door is je konijn, hond, poes of ander huisdier graag gezien in onze diervriendelijke studio.