Kinderfotografie

Creatieve, sprekende en vooral ongedwongen foto's van kinderen in alle leeftijden, ook leuk om te combineren met een gezinsfoto.

In de kindvriendelijke studio kunnen de kids met hun favoriete knuffel, speelgoed, hobby- of sportoutfit en muziekinstrument op de foto. Een betaalbare fotoshoot met mooie, professionele kinderportretten; een kledingwissel is mogelijk. De muisjes voor de bollebuik shoot hebben we op voorraad en voor de newborns is er een babyposeerkussen. De fotoshoot kan ook aangevuld worden met een cd met foto's; een kans om zelf de mooiste uitgekozen beelden als foto, op canvas/linnen of op glas te bestellen.

Bollebuik

Aan het einde van je zwangerschap is het vastleggen van je buik een waardevolle herinnering aan de 9 maanden. Ook leuk om foto's te hebben van je buik met partner en zusjes en/of broertjes.

Newborn

Hoe snel gaan de eerste maanden voorbij. Wacht niet te lang met het boeken van een fotoshoot van je pasgeboren baby in onze studio of bij je thuis.

Cake Smash

Met een cake smash vier je je eerste of tweede verjaardag. Heerlijk taart of cupcake eten met mama en papa en de fotograaf. Dat is al een feestje!